hallå däär!

bara för att ja kan , så lägger ja in ett inlägg!
back to the school , hmm tänker ni varför skola nu?
jo för att de är öppethus o måste medverka där ! :p
från kl 10 t 14 , aja får stå ut! sen drar man o umgås m vänner!
puss på er! :)

sorry ... igen

hej allihopa!
seg blogg uppdatering i know , men ska försöka skriva nån dag och sedan berätta om min lilla resa som ja var på , alltså på kreta! :D hehe för typ 2 v he-he men det har varit mycket på sistone.,
Varit mycket de här med att vänner kommer, vänner går det är så vänskapen består. och försökt förstå/ veta vilka mina riktiga vänner är och inte men den frågan får man ta en dag i taget med! :) men så
ungefär så har tiden varit sen jag kom hem från kreta. Men grejen nu är att det börjar gå uppåt , har alla mina fina älskade vänner som finns där för mig o allting de, så är det riktigt bra i övrigt.
kan också berätta att jag har lämnat min Iphone 4 och ha köpt mig en samsunge s4 ! hehe har några vänner som är lite stolt över mig att jag har gått till rätt mobil märke xD haha.
 
Kan uppdatera denna dag : Har varit med folk i stort skett hela dan.. hos Olov , vilket var riktigt trevligt!
nu ska jag ligga o glo på film o sen sovaaa! gonatt! :)
 Det ligger någon sanning i det där, svar ja.
 
 
 

-


 

- sanningen är något bra. 
Ärligheten kommer man långt med. 
Verkligheten gör ont. 

- Nog var det bättre förr men nu lever vi i nuet.

Känns som att ibland måste man.
Måste få skriva av sig ibland! Oavsett hur måddende är. Man behöver inte må
Dåligt bara för att man skriver av sig det är att man är tankefull. 

Min rubrik säger nog en hel del, Att mycket skulle enklare förr men nu lever men i nuet med  Livets gång.
Personligen ha livetsgång för mig gått i motgångar dem senaste månaderna, mycket handlar väl om att lämna o acceptera nuet , mycket de ha väl varit tungt o jobbigt men också lärt mig att livet har en ljus sida, för att man har vänner som finns där , stöttar o peppar.

Då min kanin dog, så såg ja bara en sida "ensamhet" men så gick de några dagar , veckor så insåg ja att ensamheten varande inte så länge , börja gå utanför dörren rätt fort! Umgås mina vänner som ja kände mig tryg med, sen då man blev av med en kärlek. Jo nog är de jobbigt o den jobbiga känslan håller sig fast länge och kanske ännu än idah men ingenting som jag bryr mig om att den känslan finns jag ha insett att känslorna. För minnen Kalnar för dag för dag och  Man gjorde de bästa av situationen ! Man behövde inte glömma de men att gå vidare var ett måste o de måstet är här nu! Jah är nog en stark människa o de säger många i mig! Jag har några
Styrker i mig själv:  , snällhet o att ja aldrig ger upp! Stay Strong! 



 

Stressig dag ! Jomenvisst

Tjenare!
Detta kommer bli en stressig Tisdag. 
Försök t lärkaren om några minuter, sen tillbaka till tandläkaren , var där igår o måste ditt i dag IGEN! Bara för att satans tandställningen typ lådan.. 
Sen ska ja fixa tillbaka mitt gymkort så ja kan börja träna igen :D längtar! 
Aja sitter nu på lektionen o inte gör så mycket , ha riktigt ont i ena örat så hoppas min läkare fixar de idah! Så kan typ inte koncentrera mig för de gör så ont. Hoppas ni får en bra dag ! Kommer blogga ner ikväll :)