- ta vara på varje minut i ditt liv, dem är dyrbara vare sig du tror de eller ej.

amen halllådär!
nu har man varit på besök hos tandläkaren X) 
och fått tandställning av hopp av att få rakare tänder , känns lite märkligt men o de trycker i tänderna men de vänjer man sig vid så småningom. aja vetifan va som händer idag .. skit väder äre.. så ska sitta o spela lite tetris o sen får vi se va som händer! hejjs! (Y) // sandra L
 
 

Låt inte livet fara iväg och du står kvar.

helluu!
idag ha jag varit med Molly backe i princip hela dagen,chillat på stan,varit hos henne :p o sen for vi till stan senare käka maxmat (Y)
sen vid halv 9 tiden så träffa vi oliver o hans kompis, fortsatte chilla med dem då molly tog bussen hem, o nu är ja hemma o tar de lugnt o spelar tetris och lyssnar på bra musik.. sitter här o tänker på han som jag tyckte om och tycker om fortfarande... anyway saknar dig.
aja gonatt , ha inte inge mer o säga / sandra L

mitt liv tar död inombords ibland.

Jag tror inte jag hat tänkt så här mycket förrut.. vandra runt i huset o hamna i datarummet , hitta en låda som jag inte ha varit uppmärksam förr , jag öppna den och kika in i den. ALLT från papper till SAKER som har med mig o göra o min adoption, fimer,pappper,foton ,pass allting.. som jag aldrig har sätt förr.. jag sitter bara o gråter nu av glädje och sorg över ja ser detta.. jag vet inte vem jag ska prata med jag vet inte var jag ska ta vägen. 
jag vet ingenting efter de här.. jag försöker göra rätt men det blir bara fel. 
jag kanske ha missat saker i mitt liv som jag inte har tänkt på , jag kanske inte har varit aktiv till att bry mig om hur bra jag har det.. utan bara tänka tillbaka på den tiden som jag kanske hade varit idag.. jag förstår inte själv hur bra jag har det egentligen .. det är skrämande.. borde vara nöjd med mitt liv, hur jag lever m.m men jag känner inte mig nöjd inte ett dugg.. alla ljusa sidor är helt underbara om dem väl kommer upp men känns som om jag förlorar dem undrabara stunderna innan jag ens hinner blinka med ögonen. tiden går fort folk förändras allt förändras. men som jag burukar säga" livet blir som du gör det till"    -> TRUE STORY! 
Jag saknar och jag hatar .. hur går det här ihop? jag orkar inte !!  hejdåå! / Sandra L 
 
 
 

TETRIS NÖRD GÅNGER 100!

hallå där sitter o spelar tetris o gjort de typ hela morgonen , jävligt beroende framkallade. anyway snart te stan o träffa anna o jenny!
saknar mina fina vänner o sen träffa andra! puss / sandra L

bergnäset är tråkigt !

hellu!
skönt med lov men dagarna går segt somfan vill ha tillbaka min mobil!! 
vari i stan idag med lite folk , köpt lite saker osv sen vid 5 tiden åkte ja o va m en kompis o chilla!
orkar inte lägga ner nå energi idag på att blogga.. ska spela tetris o dega.. som ja ha gjort typ varje dag XD 
o i natt... satt till halv 3 inatt o spela.. NÖRD ha fan inget liv ... aja hejdå / sandra L 

- Det är inte lätt att sluta tänka man tänker i princip hela tiden.

jag är halv död om någon undrar, kom hem från storklinten vid 5 tiden , satte mig ner o spela lite tetris , o hade deptalk med natalie Wiklund <3 , sen tog jag en lång dusch och satte på mig min onepiece och käka lite. 
nu sitter jag bara o lyssnar på musik och tar de lugnt , suttit o skrivit lite om"  KÄRLEK- VAD ÄR DET" 
kolla förra inlägget. aja nu ha ja inte så mycket o säga , puss / sandra L 

KÄRLEK - VAD ÄR KÄRLEK?

Jag älskar dig :
 
Det finns många slags sätt att älska på. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person , du kan älska ditt djur precis som att du älskar en person. För en del pirrar det i kroppen när man får höra
" jag älskar dig "  känslan blir bra men nervöst,en del kan känna att vadå " älskar" vad i mig älskar du?
Personligen är jag otorligt less på kärleken, allt som har med känslor och tankar med kärlek att göra, nej jag är bara less. alltid går de åt motsatt hål då orkar man inte. Kärleken vara inte för evigt. 
Man har energin och tron när det slåt igenom och personen är DIN, som jag alltid brukar säga :
 
Det svåra med kärleken : 
 
Ibland är det svårt och veta när man verkligen är kär , det är svårt och veta hur man är kär, kanske man inte ha upplevt den känslan än, men den kommer och den går, men den kommer till dig när det är dags. 
Kärlek kan inte och får inte vara lätt det måste finnas motgångar och tålamod för att den kärleken ska bli lycklig och med andra ord bli bra. Kärleken kan inte fungera hela tiden det går upp och ner.
 
Kärleken utvecklas : 
 
Kommer du ihåg när man var liten, ca 6-7 års ålder och uppåt, då man var tillsammans det var bara " kram o hålla hand" det var så enkelt så det finns inte eller när man frågade chans
- vill du bli tillsamans med mig?
eller då man ber en kompis göra det åt en-
idag är kärleken mer utvecklad och svår, nu dubblar vi det där o gör det till något större i mer allvar. 
Det blir en större utveckling. 
 
 Första kärleken blir till misstag ibland
 
Första kärleken kommer när som helst i livet, en del blir kära när de går i förskola medans andra blir kära då de blir vuxna. Det är så otorlig skillnad ,men oftas i tånåren är det den tiden man blir kär och man gör misstag
(ung och dum ) som man burkar säga , man gör misstag i princip varje dag och man lär sig av dem men gör om dem, kanske fel men det. 
 
 
Slut ord : 
 
varför jag skrev detta är för att jag vill fördela vad kärlek är , men alla har olika synpunkter kring detta men det här är mina i alla fall / Sandra L 

- I 'am back

svårt att sluta tänka.
svårt att sluta tänka på dig.
Vad skulle jag göra utan dig?
 
Hellu! morgonen startar bra! fint väder och bär ibäg mot storkilneten nu för lite slalom åk!
far o hämtar upp min kusin o min farbror som ska me o sen är ja väl där under dagen, tanke på att ja inte ha någon moibl kan ja inte fota men ja  lägger upp en gammal bild xD som ja tog sist jag var där! aja bloggar mer sen då ja kommer hem , puss // sandra L 
 

sängen är de enda rätta när man är trött..

hellu !
snart bär de mot sängen o sova.. ska fa o åka slalom i mrn första gången på detta år kommer bli spänande.. kommer typ bruta nå ben men annars äre lugnt, aja nu orkar ja inte blogga! ja kom hem för ett tag sen från örnäset o var med maria W , marcus F , petter o tobbe. Gonatt // sandra L 

love you <3


- Man faller och man kan inte stoppa det. man drar sig framåt och ingen kan stoppa det.

- Jag trodde inte.
jag förstod inte fören ögon blicket hände.
jag anade inte att det kunde tänkas göras.
Jag är gränslös och nedlåtande. 
 
hello !
gårdagen var kanon var med dem bästa, for te stan vid 15:00 efter skolan då, mötte oliver åkerström , wilda bäck vi drog te max o sen kom anton Lundkmark efter en stund så kom molly Backe o skärmde skiten ur mig! men älskar henne ändå, anyway , vi satt o chilla sen kom josse K, drog från max o sen följde anton med mig hem o chilla sen kom josse F från ingen stans , nämen de va kul o sen kom oliver , anton o oliveer gjorde lite KAOS , precis som de ville xD haha .. gårdagen var riktigt rolig. haha som ni såg på ett senare inlägg gjorde ju anton ett! haha flumig som han är menmen. Oliver var ju hos mig hela kvällen / natten o sov, tanke på att han ändå jobba dagen efter på morgonen. givk till konsum ja o oliver då josse for o då när vi hade precis köpt vårat gott så är anna i lule på bergnäset! haha oliver o ja springer o möter henne där hon är o är överlycklig av att få träffa henne o hon va m sin kompis Ebba, vi gick te mig där efter , kolla film, tjocka , gjorde naglar ( som vanligt ) jo just ja 
Anna gjorde också ett inlägg på min blogg som ni kansk ha sätt. sen va ja o oliver ensamma o vi log o kolla på film o prata ! älskar att vara med min bästa vän o bara snacka skit! finaste vännen ! 
 
idag vet jag inte vad som händer ,kanske drar te stan eller nå liknande! aja nu ha ja gjort ett inlägg , gör fler senare idag! puss // sandra L 
 
 
 
 

gästinlägg jao bre

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, haha nu är det Anna som skriver. Haha.. 
Ehhhh... kom nyss till Sandra efter att jag och Ebba ring till Oliver i nöd om att komma o va med oss efter att vi satt fast i Bergnäset.
Ehm, jaa så nu sitter vi här och ser på skrääääckfilm jao.
Men det var väll att från mig, puss!
 
 

Tja Tja Bloggen :-))))))))))))

Tja tja bloggen ja i sitter man ju då hemma hos Sandra på bergnäset väntar på min lilla sötnos. Du vet vem du är<3 candy shop guy<3 jaja han kom väl nångång i år :-P men jaja då drar vi en runk så e vi tillbaka senare med ytterliga nyheter ;-) // Anton Candy Lundmark<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

- Det är svårt och sluta gråta när man väl ha börjat.

 helllo där!
sitter o lyssna på musik, pluggar o snurrar runt i mitt rum, aa inga konstigheter me det , sitter faktiskt o töljer mitt öra med 3 mm ! tror JAG, de gör inte så jätte ont men de typ dunkar i örat.. ska inte gå för fort fram så de typ spricker eller något sådant. de blir nog nice de, ska snart te konsum med pappa o köpa lite mat o sådant, dels fika till i mrn, till No lektionen där vår lärare säger att vi ska ta m oss o åså se på någon film! bara för att vi kan o för att de är lov. det blir nog bra , seg dag hare varit men de gick bra ändå. men nu så ska ja berätta en sak : 
 
min kväll igår var speicell , satt och chatta på facebook med en spciell person som fick mig inse va ja känner på ritkigt gällade min adoption, japp en person från programet spårlöst , inte illa va?
det var riktigt cool faktiskt att sitta o relatera till honom om mina tankar o mina känslor kring min adoption. aa det blev mycket känslor då ja satt framför min dator , tårar ran men dels lättnad, satt o chatta fram till halv 12.. 
 
Jahapp.. i morgon då , slutar 15:00 som vanligt , alltid lika DRYGT o SEGT .. men hoppas dagen går fort, 
far in te stan där efter o träffar lite kompisar o sen så låter de som att oliver Å ska slagga hos mig, blir nog bra de! 
aja nu ska ja fara te konsum ! puss o kram mina vänner !! // sandra L 
 

- jag fyller dagarna med liv med hopp och tro för att må bra igen.

Har du glömt mig ?
kommer du ihåg mig?
jag vet att det var länge sen du såg mig, men jag saknar dig.
Det var ett tag sen man fick se ditt underbara leende som gav mig hopp o leva.
Varje dag som går saknar jag dig mer och mer. 
Alla stjänor i skyn lyser du som en ny för mig! kom tillbaka o gör mig hel igen.
 
Go morgon!
mot skolan strax.. mår ftf dåligt men ja ska försöka kämpa i skolan o se hur de går, vet inte va som händer idag men de lär vi väl se! ska försöka träffa nå kompisar eller vara hemma o plugga vi får se! 
hade en intresent konversation med en person som fick mig o tänkt till på RIKTIGT! mer om det skriver jag i senare! hejjs!! // sandra L 
 
 

jag vet inte?

jag vet inte, jag vet ingenting längre?
allt kaosar i huve, vem o vilka är mina riktiga vänner.. som ja kan lita på , finnas där , m.m ingen koll på de längre känns de som ..
usssh ... ta mig bort här ifrån.

Anledningar och orsaker till saker och ting.

sovit, lagat mat, små städat, kollat på film o varit lite social med folk på fb o telefon, aa nu är ja si sådär halv DÖD.. ska typ bädda ner mig själv igen o gloo in i väggen, nämen , glo på film eller nå.. ska vara hemma i morgon iallafall , o sen får vi se, mådde inte så bra då ja kom hem o mår fortfrande dåligt.. lite jobbigt de. 
Skönt med lov te veckan men ja mitt lov är helt" PLANLÖST" ... fett less... skulle typ varit m han jag tycker / tyckte om.. men det blev inte så. mycket har föräldrats sen vi gled isär.. o nu rasar allt o de ha blivit så här.
 
Alltid finns det annledningar och osaker till allt, Saker man inte vill ta med alla , utan  bara en , en man kan lita på , o ja som finns där vid min sida. just nu så känns de som att jag inte har någon vid min sida, ensam men ändå stark , typ den?! aja hur som helst jag känner att jag har förändrats en hel del o dels pga hur dåligt jag mår personligen ... ska inte ta ut de här på bloggen, men jag vet inte vad som kommer hända he näst känner att ja bara vill att allt ska bli som vanligt .. börja om på NYTT eller bara dö vilket som , bara ja slipper känna smärta hela dagarna. ..  ut på prommis o rensa tankarna !!! bra idé hejs!! ! / sandra L 
 
 
- yes this is me, I am not okay byt I smile for everyone. 

sjuk....

gick hem , mådde jätte dåligt och gör de fortfarande..
så ja orkar inte göra nå , ska slå på nå filmer, bädda ner mig i sängen o sen sova.. bloggar senare då ja ha ids.

-

goo morgon!
mot skolan snart , sitter o lyssnar på musik på hög volym! jaoo!!
 bilden säger allting!
bloggar då ja kommer hem puss hejjs ! // sandra L 
 

Chillar med josse K

hellu!
hemma nu från stan ha varit med josse K, oliver, o Wilda sen for ja o josse hem till mig o nu chillar vi! nu ska vi te henne o sen vidare te elvira! ajaa då vet ni de , puss! / sandra L




- Av alla stjärnor i skyn så lyser du som en ny.

Allt du är.
Allt du var.
Bara tanken om dig gör dubbla slag i mitt hjärta.
Men nu är jag ensam igen.
Utan dig 
utan oss. 
 
 
Gomorgon! mot skolan snart då, sltar 14:00 , vetifan va ja ska göra efteråt..
Är på otorligt dåligt humör är så less på bli sviken, få årder av folk ! gör de gör si, dra igen käften o förstå att jag gör inte allt som folk ber mig om ,detta är inget personligt men de är min ÅSIKT.. Har fått nog med all skit jag får mot mig, de värsta är att de kommer skit varje dag, är på så tunn is orkar inte mer snart. 
bra hejdå -.- / sandra L 

17 Februari

 
gjorde en inpuls ide o färga rödare hår eller snarare min utväxt , vet inte om de ens är någon skillnad menmen.
Annars har jag väl inte gjort så mycket , kollat på andra Avenyn , en grymt serie, nu så sitter jag här o käkar kladdkaka o dricker mjölk o väntar på kl är 21:00 o ska se på spårlöst. 
Och nu ska jag ta o berätta vad jag menar vad som är så speciellt med denna dag. 
Många ha sätt min status på fb men ja skirver in den här också! :) 
 
Hela denna dag har jag suttit i sporthallen på bergnäset o kollat på 00-er spela innebandy o oliver Å som dommare, riktigt kul vare o se! blev lite less i slutet , menmen ... 
 
I dag är det den 17:de februari en dag där det visar sig att det var 15 år sedan jag kom hit till Sverige och fick ett liv här. Många tankar flyger omkring om hur mitt liv skulle sett ut om jag hade bott kvar i Kina, Ibland kunde jag skämmas över min adoption och dels blivit mobbad en gång i tiden om vart jag är ifrån , men många av mina vänner ha fått mig att tänka om och vara stolt över de, stolt över vem ja är , vart jag kommer ifrån allt det, så nu är jag bara tacksam över att jag har en bra familj , som älskar mig , ger mig kläder på kroppen, ger mig mat så jag klarar mig varje dag, vänner som accepterar mig för den jag och älskar mig. Jag blickar upp nu mot himmelen och är glad över att jag har mitt liv HÄR. Mina sista ord : tack för att ni finns nära och kära! ♥
 
 
GONATTT allihopa! / sandra L 
 
 

less tjej.

just käkat middag med ilska o tårar.. japp då var min dag förstörd!
så otorligt less på saker o ting ... , nu så ska ja bara försöka lugna ner mig , ta en dusch o kanske se på någon film.. kort inlägg menmen hejs ! / sandra L 

slut som människa.

go morgon!
söndag , den tråkigaste dagen som finns ,
somna vid 4 tiden av olika anledningar så nu är man slut som människa på riktigt ... aja ska försöka syselsätta mig m något hejs! / sandra L

mot tuna snart då!

sitter här med oliver o wilda hos mig , kom hit vid 3, o ha chillat , bakat, osv  , kulkul!
om ca en halv timme bär de iväg mot tuna o är där resten av kvällen , kommer vid 11 tiden o oliver slaggar här pga han jobbar sedan här på bergnäset ,så aa så ha min dag sätt ut idag ! hejjs !! // sandra L 
 
 
GMX - gör mig hel 
        - kommer du ihåg?
        -  Min ängel 

- En gång är ingen gång två är lika med noll kom och lär dig samvetes ekvation.

go morgon!
trött... less.. lessen... utråkad.. VA FAN SKA MAN GÖRA!?
vakna vid halv 8 , kunde inte sova längre, ska kanske sitta o rita eller nå liknande, jag försökte igår kväll. ingeting hjälptes , jag lyssnade på han som sa att ja skulle göra de. men inte fan fungerade de.. less.. men ja får leva med det här! jag ska ge upp , visa att ja kan stå.
men vill egentligen bara falla ner. menmen... anyway , ska gå o käka nå .. hejjs / sandra L


- Kommer du ihåg mig?

Då laddar man om batterierna och gör sig ordning för utgång om nån timme och umgås med lite kompisar ! (Y) 
vet inte vad som ska hända men ja ska va m kompisar iaf ska nog inte vara ute så jätte länge ikväll.. 
kom hem vid tre o fixa mig o sådant, o nu ska ja käka lite middag sen dra ditt! suttit o dunkat musik o tagit massa bilder xD jao jag har tråkigt ! ska försöka ha kul o inte tänka så mycket .. de tar emot i umgås med folk o inte jag ha dig kvar..
 
Morgon planerna då snabbt ska vara med oliver typ o sen ska j följa med honom te tuna där han ska spela innebandy o sen sover han över här o sen ska han iväg o jobba dagen efter, isf så ser nuläget ut iaf kan komma förändringar.. men men , Blir nog inge bloggning mer ikväll , så ja önskar er andra en bra fredag ni andra !
puss // sandra L 
 
 
 

Du var i min verklighet nu är du i mitt sagoland.

Du är allt jag någonsin önskat.
du är allt jag någonsin drömmt.
Du är den som får mig att minnas alla drömmar jag har glömmt. 
du är den som får mig att hoppas
du är den som får mig att le.
 
( Sonja Aldén - du är allt ) 
 
FREDAG!! hurra... så skönt , fast vet inte vad jag ska göra.. jag vill nog bara ta de lugnt idag och bara slappna av.. denna helg hade jag sätt framemot för en vecka sen , då jag kunde ha varit med den jag tycker om.
Men allt de där man hade hoppats på rasade samman.. så nu äre bara o göra de bästa av sitvationen och leva livet i en stor lek m.m Jag tror att vi kommer hitta tillbaka till varann. det är bara o vänta o se , vänta på bättre tider med andra ord.  Tror faktiskt att denna helg kommer vra tuff.. speciellt söndag. kommer återkomma om varför de är en tuff dag o vilka annledningar. Men de tar jag DÅ. nu ska vandra till köket o göra nå frukost sen mot skolan,slutar 15:00 ganska drygt . SVAR JA. puss hej // sandra L 
 

 
 
 
- Jag slutar aldrig att kämpa för mitt stolta jag. 
Jag har styrkan i mig och leendet på min läppar 
som gör mig till den jag är.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG.

kör ett sista inlägg innan jag går o lägger mig !
kom hem vid sex , o satta mig framför datorn o levde i min egna värd. 
Var med lite kompisar i stan o chilla , åså sen aa då ja kom hem då gjorde jag inte så mycket..
ha käkat o umgåtts med mamma , hon är väl den ja ha varit med på denna dag .. nu vill jag bara att den ska försvinna. Visst för vissa är denna dag en otorlig glad o bra dag men för vissa är den bara deprimerad, typ som jag tycker den är.. fö jag trodde jag skulle få vara med han jag tycker om men saker förändras, tiden förändras, o går inte att spola tillbaka så aa.. ja ska nog sova nu  , ids inte blogga mer!! gonatt // sandra L 
 
 

- Tänk alla minnen vi just avsluta.

Alla drömmar jag drömer är om dig.
Alla mnnen jag hade med dig är om dig.
Alla tankar handlar bara om dig. 
Jag vill inte vara den ledsna tjejen oavsett om jag såra dig.
Vi kommer hitta tillbaka till varann. 
kanske inte nu.
Inte idag 
Inte i morgon men någon dag i våra liv.
Jag saknar dig. <3
 
Go morgon!
sitter här o lyssnar på musik , sorry för att jag inte blogga igår men jag gjorde ingenting speciellt , var med josse F typ hela dagen efter skolan, käka renkött , vårsullar , o fygande jackop xD japp vi käka fett mycket igår! men det var fan värt de , tanke på att vi hade så kul o det var gott, jag var något sur igår för att jag får en ny mobil om 10 fucking dagar... dem tror man kan va utan mobil i 10 dagar.. aja så får de bli iaf , i vilket fall så vart de en Iphone 4s ( vit) det blir nog bra,men är galen utan mobil.. folk får ju inte tag i mig m.m så aa håller mig te facebook utifrån där får ni kontakt med mig på möjliga sätt, vetifan va ja ska göra idag .. de är alla hjärtansdag -.- en dag man är helt forever alone.. medan andra ha förhållanden... SADFACE , om jag hade dig kvar skulle jag spendera denna dag med den finaste men de kan vara en dröm nu. aja  nu ska jag gå o käka frukost hejjs ! / sandra L 
 
 

han jag saknar.

Han jag saknar så att det gör ont...
Gråtet tårar på kvällarna utan att få höra hans röst.
hans fina leende som får mig glad.
Allt det där är borta nu.
Önska att allting avr ogjort o vi kunde börja om på nytt och försöka.
Att jag gjorde som jag gjorde kan jag inte få ogjort men jag kan ändra och göra motsattsen
till någon bätttre. 
 
Go morgon!
mot skolan snart... suttit o kollat på film o gråtit.. så nu ska jag forsätta o fixa mig sen till skolan.
i dag hoppas jag att jag får tillbaka min mobil! hejsj!! // sandra L 
 
 
 
 

- jag saknar dig och ditt leende.

hellu!
haft ett fint besök av lite vänner som består av oliver Åkerström och Wilda Bäck. 
roligt roligt ! (Y) chillat , målat naglar haha faktiskt på oliver också , tyvärr så har ja ingen bild menmen han la upp på sin insta ( 95halis ) för er som vill kolla xD tidsfördrining kallas de för... anyway , lyssna på musik o sjöng.
det var kul. Annars idag så sluta jag som sagt 14:00 for till stan med Emelie O och johanna o tralla runt på stan o sedan käka på bigboy ( naggetsmål ) ALLTID! (Y) gött vare i vilket fall. Aaa sen kom jag hem m dem där fina vännerna. Så, så ha min dag sätt ut. Längtar till i morgon , då är min mobil tillbaka och jag kan leva live igen!! :D
 
Det var ju ett tag sen man hade hit oliver ca 7-8 månader sedan. mycket minnen bra till dåliga men alltid minnen som man kan blicka tillbaka till och känna glädje i dem :) äh de va en lyckad kväll!...
Dem fick mig glöma han jag saknar ,och han ja önska att saker o ting inte blev som de blev med. o de gjorde att ja kunde le inombords för ett tag.. det va riktigt bra faktiskt. Sitter o väntar nu på ett samtal från en kompis men hon verkar inte ringa just nu så ja passar på o hoppa in i duschen då , hejjs! / sandra L 
 
 
 

Sötisar <3

 

Finaste paret!
Ni får mig att le då jag är ledsen.
Ni får mig skratta då jag vill gråta.
Ni är underbara! <3


Känslor / tankar.

 
 
jag saknar dig, jag saknar ditt leende mot mig våra skratt vi delade tillsammans en gång.
och nu är allt de där borta.. kan inte förstå, att de ska göra så ont, förstår inte och kommer jag någonsin förstå.
Allt var så enkelt förrr då man var liten , inga bekymmer eller nå, allt var fridfullt ,men nu är de tvärt om , vi lever med motgångar och de allt som är inte går rätt till i vår vardag. Jag önska jag fanns på andra sidan, de hade varit ett avslutat kapitel som inte ens var på börjat . Att hamna på andra sidan innebär " THE END" . ibland kan jag känna den känslan, " THE END" , av olika annledningar men mycket handlar om min bakrund som person och min omgivning som jag lever i dag. det är jag inte trygg med. vill flytta , starta ett nytt liv , allt de där som manm borde ha gjort för länge sedan. Tjänster man gör andra gör att vi blir starkare hos oss , men det leder ingen stans. 
Jag tror jag hamnar i en depprition snart ...detta fungerar inte ! måste försöka tänka på de positvia och utgå där ifrån!! 
 
Go morgon allihopa!
skrev av mig lite här som ni märker , ska gå o få i mig lite frukost o sen vidare te skolan ,slutar 14:00 !
Ska nog vara med nå kompisar ,o sen vetifan , behöver kööpa linnen!!! D: haha ... aja hejjs!! // sandra L ¨
 
 

 

SVAR : JA!!!


- Jag kunde dö för dig men nu är du död för mig.

hellu 
sitter hos josse med jesper och moa o pluggar! (Y)
hehe men jag har som ingenting o plugga till , inte vad jag vet.. haha.
Aja suttit o käkat på waynes o de var jävligt gött!! aha pusshejjs ! <3 
 

Sandra har tråkigt...

 
 
 
 
 
 

- bryter mönster nu o försöker börja om på nytt.

Go morgon!
ny vecka med nya möjligheter.
jag börjar om på nytt nu och försöker ordna upp mtt liv.
För att göra de kanske man måste göra saker man kanske inte ha tänker sig eller ha velat , men man ha inte alltid ett val i sitt liv. jag trodde på oss , men sen så svek du oss, jag blev svag och gav upp. jag har vänner som kanske inte ha varit dem snällaste , men ändå är underbara i många bra lägen, . väljer att bryta kontakten o börja om på något nytt sätt. Ser inte att ja gjort rätt men det lär väl komma så småningom. Saknar dem. men det gör ont. 
 
Som ni vet har ja ingen mobil ftf o förhoppningsvis får jag en ny idag eller min gamla blir lagad. men hoppas på att få en ny! , sen så ska ja te handläkaren vid tjogo över 2 o sen går ja väl upp till stan eller nå. aja herrå! // sandra L 
 

-

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot,
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra,
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men du vill inte se,
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med,
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå!

10/2 - Söndag.

 
kom inte på någon rubrik idag, kan då säga att denna dag är en död dag. 
suttit o målat , naglar ,sett på film och nu  myser med molly <3 
vid halv 1-1 så ska ja umgås me farmor o fanny , ska göra naglar på min kusin.
Efter som jag inte ha någon mobil så vill jag meddela att ja är svår o få tag i :/ 
men är aktiv på fb så mycket som möjligt. haha soviti i 12 timmar ! och kan säga att de behövdes. . 
Blir möjrligtvis att var med josse K o ha söndags mys m henne också , 
 
Gårdagen var en tung dag .. men lyckades igenom den rätt okej med mycket om och men och tårar.
Vet faktiskt  vet inte hur mycket jag orkar , men ja försöker iaf. Jag kämpade in i de sista och ger nu upp.
visst kalla mig svag , men jag ha försökt ALLT har en sak o säga "kärleken suger" ..aja ska försöka få i mig lite lunch o sen gå till farmor , 
Aja hejjs / sandra L
 
 
 
 
 
 
 
 

- Är det något jag kämpar för så är det dig.

Hallå där!

Ledsen för seg uppdatering , men de är mycket nu i mitt liv o har inte all tid i värden o blogga varje dag.. Nationella ha satt igång o mitt liv är helt upp och ner just nu. Men ska försöka reparera skadorna så gott det går för om det är något jag ska kämpa för så äre fan dig. du är allt och mycket mer! Du förstår inte , o de ska ja försöka ändra på.
Är så glad att jag har vänner som bryr sig om mig så de finns inget slut hur tacksam jag är utöver de!

Speciellt över en go vän o de är oliver Åkerström , en ängel i mina ögon som ger mig styrka och vänskap så jag står på två ben och är stark . utan han skulle ja typ inte orka leva. så mycket jag ha stått ut med o kämpat så har ja aldrig gett upp pga jag har honom vid min sida.
 
 
 
Har en annan go vän också som också ha fått mig att stå på två ben som jag aldrrig kan tack nog för o de är Emelie olssson , kännt dig i snart 3 år och ångrar inte en minut att du o jag hamna i samma klass ! 
kunde inte ha blivit en bättre klass med dig! tack för ditt stöd o dina råd, du är underbar , älskar dig <3
 
 
HEJJS // sandra L 

- jag är inte förvånad men jag visste inte.

Go morgon!
Fin start på dagen , nationella snart .. Del 2 - läs förståelse. Kul kul !! -.-
Inte sovit mycket i natt... Vet inte varför,

Så orörligt less på ALLTING.
Precis då allting börjat ordna upp sig och ljuset börjar lysa så rasar de o allt blir svart. Orkar inte , orkar inte !
Det här med kärleken är fan ingenting för mig. FUCK FAKE FRIENDS AND FUCK FAKE LOVE. Säger jag bara.
Vet inte vad som gick fel och tror aldrig jag kommer få veta de ;/ men kommer aldrig glömma fina stunderna iaf..

Jag är bara rädd att komma tillbaka till känslan som var för 1 år sedan. Att jag inte finnas mer. Sjunka ner på botten..
Men ska försöka tänka positivt har mina vänner som finns där för mig . Måste ta vara på det! Utan er skulle jag inte stå här, ni vet vilka ni är <3 älskar er !

Jag kommer ju inte kunna glömma de här på en gång o gå vidare som om Ingeting ha hänt! De är de som sårar mig mest.. Ajaa herrå // Sandra L


- Allt du är i mina ögon är bara glädje.

Hellu.
Sorry seg på bloggen !
Var nämligen ledig idag , aa alla på bergs var de. Rätt Chill men ändå vakna jag si så där 06:00 Vafan!? Haha ååh less jag var .. Ville verkligen somna om vilket jag kunde typ en timme till då.
Sen klev jag upp kolla på film o gjorde naglar, vid 11 tiden då så For ja med bussen in till stan o umgicks med natta innan jag tog en annan buss till råne , o var med lite folk , eller aa jag var ju med Josef o sen va Anna o Gustav med oss, vi gick hem till Josef o chilla, o Anna o Josef börja direkt sätta igång o spela xD... Aa vilket Josef förmodligen gör nu också D: därför han inte svarar på sms.. O dela dålig teckning där i hans rum x) aja haft underbara dagar med honom iaf , bara glädje o skratta som finns emellan oss. Aa de va allt jag ha o säga om idag. I morgon äre tillbaka till skolan ! Så aa ska lyssna på musik nu o sen sova , puss // Sandra L

Det spelar ingen roll varifrån du kommer ..
Så länge vi är på väg åt samma håll ♥

 


Söndags mys med kusinen !! <3

Hellu!
Sitter här hos min kusin i stan.
Dem uppvakta mig efter min födelsedagen pga de inte kunde komma. Så då åt vi go middag , o fick en liten present o ett komiskt kort! Hehe, mysigt värre o tanke på jag är ledig i morgon o de va ett tag sen vi umgicks så gick vi till all star o chilla o nu vid 21:30 ska vi på bio o se på EGO kommer bli as Nice.för en gångs skull blir min söndag kul o rolig ! Haft lite deplalk tsm vilket som behövdes , så de vad riktigt bra ! Och fick höra lite på Fannys resa ha varit.

Va också jätte kul o höra. I morgon blir de kanske o fara te sötisen under dagen , o sen fara hem på kvällen. Får se hur de blir med det då. Nu sitter vi bara o ser på tv : så ska det låta, o sen ska vi gå ner till bion .

Haft en helt underbar helg med dem bästa , mår så bra så så de finns inga ord. Inga bekymmer bara glädje o skratt. Har den bästa i mitt hjärta o folk som bryr sig om mig. Livet leker !
Puss Hej // Sandra L


- Jag mår bra vid din sida, jag är glad när jag är med dig.

Hemma nu från råne!
Åkte i morse vid 10 te stan, o sen mot råne, var där hela dagen o umgicks med Josef o hans familj. Trevligt vare!
Träffa lite andra vänner där också, nu så ha ja suttit o gjort klart mitt nails collage :D .. O ska typ sova snart är as trött ! Haft en fin dag , så ska ja väl tillbaka på måndag igen eller kanske i morgon! Men troligen på måndag. För jag är ledig :D ! Aja gonatt // Sandra L


16 år idag !

Min dag börja med nattionella vilket gjck bra, de va inte svårt de va roligt ! sen hade ja slöjd, försatte m mitt lapptäcke sen så hade vi engelska kolla på happy feete! den va typ bra, sluta halv 12 , for till stan men sen till örnen där oliver åkerström går, var m han o hans klass kompisar , de gick o fika o oliver bjöd mig på mat, ja hade inte ätit nå , så de blev min lunch, aja de va gullit av han o bjuda mig, sen for ja hem, hade fått besök av min bror o hans dotter cornelia, ha fått jätte fina presenter av dem. sen vid 3 kom josef
Haft en helt underbar födelsedag idag!
Med nära o kära, hel nöjd m presenter o fick pengar o sällskapen jag ha haft idag. Mycket tårta o mycket annat ! Helt super dag! Nu ska jag ta o gå o lägga mig o sen i morgon vid 10.30 är jag på busstationen för att ta en buss med Emelie K te råne, aa ja ska ju självklart te Josef o Emelie te hennes kompisar . Aja puss // Sandra L

 

TACK FÖR ALLA GRATULATIONER förresten! puss o kram ni är BÄST <3 

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Min lunch idag! (Y)

Fint kort cornelia gav mig idag, så grymt söt hon är! <3

det är nagellack för er som undrar!

Mönser tejp till naglar för att göra mönser o liknanden för er som undrar.

Så söt du är Cornelia! <3 


Chillar med oliver ja0! (Y)

 
 
 
 

Bara för att jag har tråkigt.

Har du?

Har du ett förhållande? -nej 

Har du syskon? - mjo de kan man väl säga

Har du någonsin velat dö? - Ja i stunder så jag inte mår så jätte bra.

Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - mjo!

Har du en egen dator? - aa

Har du en idol? - Nä, eller jag tror inte de.

Har du en bror? - Ja det har jag

Har du några framtidsdrömmar? - ja de ha jag

Har du druckit så mycket så du har spytt? - Nej

Har du blivit påkommen när du haft sex? - Nä

Har du någon fobi? - vet inte .. tror inte det!

Har du provet droger? - Men självklart inte.

Har du körkort? - Nä, tyvärr inte, hade velat ha!

 

Vem?


Vem saknar du? - Josef och Josse K

Vem kysste du senast? josef

Vem fick du senast ett sms av? - Elvira

Vem skrev du senast ett sms åt? Elvira

Vem av dina vänner är mest partypingla? - Ingenaning men typ sofie?xD

Vem är din bästavän? - josse K (?) <3

Vem skulle du ta med på bio just nu? - josse :D

Vem är din idol? - Jag vet inte

Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - Vet inte ... kan väl finnas någon men ingen som jag kommer på.

Vem vill du prata med just nu? - josef D: men han sover väl? haha..

Vem bråkade du med sist? - ida ...

Vems hem var du senast i förutom ditt egna? - Elviras :p

Vem ringde dig senast? - Anton

Vem ringde du senast? - pappa

 

Vad?

 

Vad åt du senast? - fil o macka

Vad drack du senast? - mjölk D:

Vad stod det i ditt senast mottagna sms? - "Grattis<3"

Vad heter du i mellannamn? - Julia

Vad tycker du om homosexualitet? - Det har jag absolut ingenting emot. alla är olika! och det är de som gör oss till äkta människor.

Vad tycker du om abort? Det har jag inte heller någon emot. Gör de som känns bäst, ingen kan påverka. 

Vad ska du göra efter det här testet? - Gå till skolan o ha nattionella.

Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - hmm, Att få må bra, fara till kina , träffa mina biologiska föräldrar.

Vad gör du just nu? - Svarar på denna fråga kanske?

Vad för sorts filmer gillar du? - Vet beror på men gillar de mesta förutom skräck!!!

Vad har du på dig just nu? - svarta jeans och linne! ^^

Vad ser du om du kollar åt vänster? -min sköna säng :D!

Vad hade du velat göra just nu? - Vara hos josef :(

Vad ska du göra imorgon? - vet inte kanske vara med josef X) 

 

Skola

Vilken skola går du på? - Bergskolan

Trivs du där? - Nja, sådär men de duger.

Vem i din klass umgås du mest med hemme? - johanna & emelie O

Har du bytt skola nångång? - Ja, eller det var ju för att jag skulle börja sjuan jag bytte skola 

Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? - jajamänsan!

Är du mer en MVG-elev än IG-elev? - Nja.. vet inte!

Kommer du bra överens med lärare? - Ja typ

Vilket är ditt favoritämne? - Svenska/ no(biologi)

 

Allt möjligt

Vad är klockan just nu? - 07:09

Vad lyssnar du på just nu? - Vegas - All time low

Alkohol? - ja kanske

Ditt favoritband? - Jag har inget favoritband

Din favoritartist? - GMX!

Vill du gifta dig i framtiden? - Ja det vill jag nog kanske.

Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - stocholm! :D

Är du helsvensk? - nej

Godast, röka eller snusa? - Inget ut av de men om jag var tuvgen o välja nå av dem så äre "röka"

Har du spotifypremium? - jo :D!

Vem beundrar du? - Jag vet inte+

Har du en blogg? - HA-HA-HA nää D; ( vafan vare där för fråga?!)